Yksittäisen tilan sisustussuunnittelu

Poutaworks tarjoaa sisustussuunnittelua Tampereen alueella yrityksille, jotka haluavat päivittää, viimeistellä tai uudistaa jonkin yksittäisen tilan tukemaan paremmin tilojen käyttötarkoitusta tai tehdä asiakaskäyttöön tarkoitetusta tilasta (esim. vastaanottohuone tai muu asiakaspalvelutila) miellyttävän ja mieleenpainuvan.

Aina ei tarvitse uudistaa koko toimitilaa. Yksittäinen tila voi toimia keitaana ja  parantaa siten henkilöstön kokemusta toimiston viihtyisyydestä. Yksittäinen tila voi myös luoda tärkeän ensivaikutelman, jolla erottautua muista kilpailijoista.

Kuva taukotilan sisustussuunnittelun lopputuloksesta Silverbucket Tampere -toimistolla.
Kuva Toisen Toimiston tilan sisustussuunnittelun lopputuloksesta Tampereella 2020
Esimerkkejä yksittäisen tilan sisustussuunnittelun suunnitteludokumenteista

Sisustussuunnittelua tila tilalta:

1. Tilaajan ja tilan käyttäjien toiveet

Sisustussuunnittelun laajuus määritellään tilamuutokseen käytettävissä olevan budjetin avulla: halutaanko tilaan pieni, viimeistelevä stailaus vai tilan täydellinen sisustustussuunnittelu uudistamalla tilan pintamateriaalit, kiintokalusteet ja valaistus.

2. Luovuus ja tekninen ymmärrys

Tilat saavat brändiymmärryksen ja sisustussuunnittelun avulla yritykselle omaleimaisen ja miellyttävän ilmeen. Sisustussuunnitteluratkaisuissa otetaan huomioon RT-standardien mukaiset mitoitukset sekä kestävät, toimitiloihin sopivat materiaalit.

3. Visuaalinen suunnittelu

Poutaworks on myös visuaalisen suunnittelun ammattilainen - jos tilasi tarvitsee sisustussuunnittelun lisäksi esim. teippauksia tai logosuunnittelua, saat ne kätevästi osana sisustussuunnittelua!

Asiakkaiden kommentteja

Yksittäisen tilan sisustussuunnittelusta

Sait visioni eloon. Puhuin kovasti ja kerroin, mistä haaveilen, mutta en osannut sanoa, mitä, mihin ja millä tavalla. Sinä teit unelmastani todellisen, koska kuuntelit ja ymmärsit, mitä halusin. En voisi olla onnellisempi siitä, että löysit tämän kauneuden.

Usein kysyttyä

Tilasuunnittelun hinta riippuu suunniteltavan kohteen pinta-alasta ja suunnittelutyön laajuudesta. Tässä muutamia hintaesimerkkejä:

  • Pienen tilan sisustussuunnittelu 450 € – 950 € (esim. vastaanottohuone)

  • Neuvotteluhuoneet 650 € – 1800 €

  • Aulatilat  450 € – 1800  €
  • Sisustuskonsultointi 90 € / h
  • Visuaalinen suunnittelu, esim. teippaukset 80 € / h

Hinnat alv. 0%

Kysy rohkeasti tarjousta yksittäisen tilan sisustussuunnittelusta tai toimiston viihtyvyyden parantamisesta. Poutaworks auttaa asiakkaita Tampere – Pirkanmaa – Pääkaupunkiseutu -alueella!

Lopputuloksena saat projektin laajuudesta riipuen:

  • Uusitun tilan toimintojen ja kalusteiden sijainti pohjapiirrustuksen avulla
  • 3D-visualisoidut kuvat muutoksesta
  • Listauksen tilaan hankittavista uusista kalusteista, materiaaleista ja vihersisustuksesta
  • Lisäksi projektin laajudesta riippuen

Varsinainen sisustussuunnittelu syntyy nopeasti, noin 2 – 4 viikossa. Jos tilamuutoksen toteuttaminen vaatii uusien kalusteiden tilaamista tai mittatilauksena tehtäviä verhoja tai kiintokalusteita, kannattaa lisätä aikatauluun vähintään 4 – 8 viikkoa, sillä tuo on yleisin toimitusaika tilaustuotteille toimittajasta riippumatta.

Lisäksi tilamuutoksen toteutusaikataulu riippuu valtsemanne urakoitsijan aikatauluista ja tilamuutoksen laajuudesta.

Referenssit